Warning: is_dir(): open_basedir restriction in effect. File(/home/web81601/domains/distansbyran.se/public_html/wp-content/uploads/wpcf7_uploads/) is not within the allowed path(s): (/storage/content/31/177431/distansbyran.se/:/storage/configuration/wrappers/31/177431/distansbyran.se/:/tmp/) in /storage/content/31/177431/distansbyran.se/public_html/wp-content/plugins/contact-form-7/modules/file.php on line 214 Om byrån | Distansbyrån
Om byrån

Distansbyrån var en byrå som drevs mellan åren 2009 och 2012 i syfte att ägaren skulle kunna resa jorden runt och arbeta på distans under tiden. För det syftet fungerade byrån bra. Numera bor ägaren på Malta och jobbar med annat.

Idén till byrån kom av att bokföringsbyråer har krångliga prismodeller. Därför togs beslutet att ta fram ett enklare sätt för företagare att få koll på ekonomin. Tydlighet, enkelhet och fasta priser skulle göra det enklare för företagare att få bättre koll. Målet var att alla ekonomiska angelägenheter på sikt ska kunna bli lika enkla som 3S-metoden.

Vill ni komma i kontakt med ägarna går det bra att använda formuläret på sidan Kontakt.