Warning: is_dir(): open_basedir restriction in effect. File(/home/web81601/domains/distansbyran.se/public_html/wp-content/uploads/wpcf7_uploads/) is not within the allowed path(s): (/storage/content/31/177431/distansbyran.se/:/storage/configuration/wrappers/31/177431/distansbyran.se/:/tmp/) in /storage/content/31/177431/distansbyran.se/public_html/wp-content/plugins/contact-form-7/modules/file.php on line 214 Fördelar | Distansbyrån
Fördelar

Det finns många fördelar med 3S-metoden och löpande bokföring på nätet. Här listas några av dem.

Få tid över till annat

Du behöver inte sortera papper, du behöver inte posta verifikationer, du behöver inte gå över med en pärm till någon bokföringsfirma. Det enda du behöver göra är att skanna in verifikationerna. Vi tar sedan hand om den löpande bokföringen. Det innebär att du kommer få massor av tid över till annat. Som att göra riktigt jobb och tjäna pengar.

Alla viktiga papper digitalt

Med Fujitsu-skannern är det enkelt att skanna in alla viktiga papper. Att ha dokumenten digitalt har många fördelar. Du kommer inte längre behöva bläddra i gamla pärmar för att hitta en gammal leverantörsfaktura. Eller oroa dig för att du slarvat bort något. Allt finns istället lätt och snabbt tillgängligt på datorn.

Skanna in när det passar dig

Du behöver inte passa tiden till möten med någon bokföringsbyrå. Du behöver heller inte samla ihop och skicka in saker i klump. Istället skannar du när du får en stund över. Det enda du behöver göra är att sprätta upp breven och skanna in. Resten sköter vi. Du får en sak mindre att tänka på.

Var som helst

Eftersom bokföringen finns på internet behöver du inte fysisk tillgång till någon särskild bokföringsdator för att titta på bokföringen. Det enda du behöver är en dator med internetuppkoppling.

Automatisk säkerhetskopiering

När filerna ligger på internet sköts säkerhetskopieringen av programleverantören. Du kan stryka ytterligare en punkt från din att-göra-lista. Du behöver aldrig mer bränna ut cd-skivor som du stoppar i ett brandsäkert skåp, det har någon annan redan gjort åt dig.